IMG_1372.JPG

DESPRE MINE

Mă numesc Elena, născută și crescută în Constanța. Acum câțiva ani am plecat în Statele Unite cu un program de schimb cultural, și am decis să îmi fac viața aici.

Sunt căsătorită, și am un băiețel de 3 ani, care îmi umple timpul și viața de bucurie. Este participant în toate activitățile mele, inclusiv cusutul.

Prima mașină de cusut am cumpărat-o când eram însărcinată cu Andrei, și m-am învățat singură să cos folosind manualul mașinii, și tutoriale online. Am făcut bărbițe, păturici simple, scutece, etc., dar am vrut să învăț mai mult.

În orașul în care locuiam, proprietara unui magazin de quilting oferea lecții. Am luat acele lecții, și am realizat quilt-ul din imaginea alăturată.

De atunci, pasiunea pentru cusut m-a făcut să fac și alte proiecte, dar și să vreau să împărtășesc ceea ce am învățat cu cei dragi.

Această artă îmi aduce mare bucurie, și vreau să o împărtățesc cu alți români.

Am realizat acest website pentru a aduce quiltingul si patchworkul mai aproape de voi, și de asemeni creat o pagină și un grup pe Facebook unde ne putem socializa și comunica. De asemeni, mă găsiți și pe Instagram. Tot ce prezint în lecții este complet gratuit, realizat de mine, și împărtășit cu drag.

Sper sa vă placă ceea ce vedeți, si haideți să realizăm ceva frumos împreună!

Cu drag,

Elena

#quiltinginromania